6 ting du skal vide om Leander seng til babyer

Søvn er alfa og omega for alle – men især for de mindste individer. Når dit barn er helt spædt, har det brug for at sove 15-18 timer i døgnet. Gradvist bliver barnets søvnbehov mindre, men helt indtil dit barn er 3 år, har det brug for 12-14 timers søvn i døgnet. I takt med at dit barn bliver ældre, sover det mindre, men det gør ikke søvnen mindre vigtig. Uden en god nattesøvn er barnet ikke oplagt til at lege, lære og udvikle sig i løbet af dagen. Og det er Leander godt klar over. Derfor har de udviklet deres Leander seng, hvor funktionalitet og barnets søvnbehov er afgørende parametre.

Når barnet sover, bearbejdes dagens indtryk. Derfor er det vigtigt med en tryg base for dit barn. Derfor er det også altafgørende, at sengen som dit barn sover i, kan understøtte dit barns søvn på bedst mulig vis.

Vigtigheden af barnets søvn

Hvis dit barn sover dårligt om natten, vil det resultere i et irritabelt barn, der ikke trives. Nogle børn oplever endda koncentrationsbesvær og nedsat indlæring, hvilket du måske også kender fra dig selv. Hvis du som forældre har oplevet ikke at have sovet godt flere dage i træk, kan det også nogle gange knibe med koncentrationen og det gode humør. Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt et parameter det er at finde en god seng til dit barn, som understøtter barnet i dens udvikling.

En Leander seng der vokser med barnet

Leander seng kan bruges fra dit barn bliver født og helt til 7 års-alderen. Det første stykke tid bruges sengen som en tremmeseng med løftet bund og høje gavle. I takt med at dit barn vokser, vil barnet selv kunne kravle ind og ud af sengen. Det giver dig mulighed for at justere sengen, så den ene tremmeside tages af. Når barnet bliver lidt ældre, har det ikke længere brug for tremmerne, og du kan derfor både tage tremmer og gavle af sengen. På et tidspunkt er dit barn for stor til at ligge i en seng på 120 cm i længden. Det giver du mulighed for at trække sengen ud til en juniorseng på 150 cm, som dit barn kan bruge helt op til 7 års-alderen.

Et smukt design er grundstenen

Leander seng er udformet i en smuk oval form, der pryder og indretter ethvert børneværelse med stil. Leander er kendt for deres holdbare børnemøbler, der har høj funktionalitet – og Leanders babyseng er ingen undtagelse. Sengen kan du få i forskellige farver – lige fra den klassiske hvide til den smukke udgave i valnød. Leanders børnemøbel er både tidløs i designet og har de flotteste detaljer, så giver sengen et unikt look.

Med Leanders babyseng har du hele tiden mulighed for at tilpasse sengen til barnets behov og det er lige præcis det, der gør sengen så funktionel og brugervenlig. Og lige præcis barnets behov er en af de altafgørende elementer i Leanders produkter, der bygger på en fin historie om at ville skabe noget nyt, der ikke allerede er at finde på det danske marked.

Historien bag Leander

Bag enhver forretningssucces gemmer sig en historie – og Leander er ingen undtagelse.  I 1998 ventede Stig Leanders svigerinde tvillinger. Det satte gang i nogle tanker, for hvordan kunne man berolige den ene tvilling, mens den anden blev ammet. Stig Leander har en baggrund som smed og han udviklede derfor det, der i dag kendes som den populære Leander Classic vugge. Siden da er der kommet flere produkter til, men bag Leanders succes har tanken altid været at producere børnemøbler med fokus på kvalitet og detaljer.

Man er derfor heller ikke i tvivl om, når man ser en Leander seng, at den er udviklet og produceret ud fra samme principper som dem Stig Leander grundlagde virksomheden med omkring årtusindeskiftet. Der er en stor kærlighed til håndværket bag og møblerne er produceret med tanke på funktionalitet.

Babyseng og juniorseng i én

Mange starter med at købe seng til babyer, når de venter sig et lille barn. Når barnet er mellem 18-24 mdr., skifter barnet ofte over til en juniorseng. Med denne Leander seng er det ikke længere nødvendigt at skifte til en ny seng, når barnet er for stor til tremmesengen. Hvis du investerer i en Leander Babyseng ved barnets fødsel, kan sengen følge barnet de første mange år af barnets liv.

Når Leander babyseng skal tilpasse et barn i junior-størrelse, er det nødvendigt at købe en madrasforlænger. Madrasforlængeren er et ekstra stykke madras, der lægges i forlængelse af babymadrassen i sengen. På den måde kan du nemt og enkelt forvandle din mini seng til en juniorseng.

En masse lækkert Leander-udstyr

For at skabe en masse hyggelige stunder for dit barn i Leander Babyseng, kan du tilkøbe forskellige former for udstyr til sengen. Du kan blandt andet tilkøbe en sengehimmel, der fungerer som en svævende hule, som omslutter barnet og giver tryghed inden barnet falder i søvn. En sengehimmel er desuden en god måde at skabe ro om dit barn, så barnet har nemmere ved at falde i søvn.

Leander Babyseng er den perfekte baby- og juniorseng til dig, der går op i funktionalitet, lækre detaljer og ikke mindst det fine design, som Leander Babysengen fremstår i, der er grundstenen bag ethvert Leander-produkt.

Skriv en kommentar